Bouw en techniek


In de bouw en techniek heerst een loyale, hardwerkende cultuur. Oplossingen worden aangedragen én gerealiseerd die ons leven een stuk beter kunnen maken. Mensen werken met complexe materie, onder omstandigheden die niet altijd even makkelijk zijn, in een omgeving waar de hinder tot een minimum wordt beperkt.


Tekstschrijver voor de bouw en techniek

Als freelance tekstschrijver is het mijn missie om de kracht en inspanningen van ondernemingen in de bouw en de techniek zichtbaar te maken en te versterken. Dit doe ik met tekst, redactie en advies.


Graag help ik uw boodschap helder te formuleren. Door met grote betrokkenheid en oprechte interesse naar uw verhaal te luisteren en de kern te benutten voor effectieve teksten. Mijn teksten doen recht aan uw deskundigheid, gedrevenheid en vooral uw toegevoegde waarde. En natuurlijk zijn ze afgestemd op de doelgroep en de communicatiemiddelen die u wilt inzetten.


Projectcoördinator voor de bouw en techniek

Dankzij mijn achtergrond als communicatieadviseur overzie ik het hele traject. Ik neem daarom graag ook de projectcoördinatie voor mijn rekening, inclusief een praktisch plan van aanpak en een haalbare planning. De samenwerking met vaste, professionele partners ervaar ik als essentieel en waardevol om tot een prachtig en effectief eindresultaat te komen.


Samenwerken in de bouw en techniek

Door uw onderneming met mijn teksten zichtbaar te maken en te versterken wil ik helpen uw doel te bereiken.

Ontwerp AppStudio.nl © 2024 Scribo’nea • Rona Kousoureta • 06 42 40 49 60 • rona@scribonea.nlvoorwaardenprivacyverklaring

Ontwerp AppStudio.nl © 2024 Scribo’nea

Rona Kousoureta

06 42 40 49 60

rona@scribonea.nl

voorwaarden

privacyverklaring