Hightech


De hightechsector kenmerkt zich door innovaties, optimale processen en topkwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de productie, maar evenzeer voor andere activiteiten. Dus ook voor de communicatie en de communicatiemiddelen die modern, professioneel en verzorgd moeten zijn. Vakjargon is niet te vermijden, toch zijn begrijpelijke teksten voor een brede doelgroep heel goed mogelijk. Door je als tekstschrijver goed in de materie te verdiepen en te blijven vragen tot alles duidelijk is.


Tekstschrijver voor de hightech

Als freelance tekstschrijver is het mijn missie om de kracht en inspanningen van hightechondernemingen zichtbaar te maken en te versterken. Dit doe ik met tekst, redactie en advies.


Graag help ik uw boodschap helder te formuleren. Door met grote betrokkenheid en oprechte interesse naar uw verhaal te luisteren en de kern te benutten voor effectieve teksten. Mijn teksten doen recht aan uw deskundigheid, gedrevenheid en vooral uw toegevoegde waarde. En natuurlijk zijn ze afgestemd op de doelgroep en de communicatiemiddelen die u wilt inzetten.


Projectcoördinator voor de hightech

Door mijn ervaring als communicatieadviseur overzie ik het hele traject. Juist in de hightechsectoren zijn processen van belang. Als projectcoördinator zorg ik voor een praktisch plan van aanpak met een strakke en realistische planning, zodat de doelen binnen de gestelde termijn worden gehaald. De samenwerking met vaste, professionele partners draagt bij aan de hoge kwaliteit van het eindproduct.


Samenwerken voor de hightech

Door uw onderneming met mijn teksten zichtbaar te maken en te versterken wil ik helpen uw doel te bereiken.

Ontwerp AppStudio.nl © 2024 Scribo’nea • Rona Kousoureta • 06 42 40 49 60 • rona@scribonea.nlvoorwaardenprivacyverklaring

Ontwerp AppStudio.nl © 2024 Scribo’nea

Rona Kousoureta

06 42 40 49 60

rona@scribonea.nl

voorwaarden

privacyverklaring