Tekst, coördinatie en samenwerking


Schrijven is mijn lust en mijn leven. Ik geniet ervan me in de ander en de materie te verdiepen. Ik krijg energie van de puzzel om de informatie te verwerken tot een inspirerende tekst die uw boodschap optimaal overbrengt. En ik beleef veel plezier aan samenwerking om tot een prachtig en effectief eindresultaat te komen.


Na mijn HBO-opleiding Commerciële Economie heb ik mij bij Koninklijke BAM Groep in diverse functies kunnen ontwikkelen tot een allround communicatieadviseur. Interviewen, schrijven en redigeren nam ik steeds vaker voor mijn rekening. In 2011 koos ik bewust voor dit specialisme waarbij mijn hart ligt en dat ik als freelance tekstschrijver steeds verder kan uitbouwen.


Dankzij mijn achtergrond als communicatieadviseur overzie ik het hele traject. Ik neem daarom graag ook de projectcoördinatie voor mijn rekening, inclusief een praktisch plan van aanpak en een haalbare planning. De samenwerking met vaste, professionele partners ervaar ik als essentieel en waardevol om tot effectieve communicatiemiddelen te komen.


Betrokkenheid

Naast mijn werk als freelance tekstschrijver geniet ik van mijn gezin met mijn zoon en onze huisdieren, van diepgaande gesprekken met persoonlijke vrienden en zakelijke partners. Energie opsnuiven doe ik buiten in de natuur en met zingen. Mijn keuzes maak ik vooral met mijn hart.


Ik word geraakt door oprechte betrokkenheid en gedrevenheid, door respectvolle samenwerking die elkaar versterkt. Kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid staan bij alles wat ik doe hoog op mijn lijst.

Ontwerp AppStudio.nl © 2022 Scribo’nea • Rona Kousoureta • 06 42 40 49 60 • rona@scribonea.nlvoorwaardenprivacyverklaring

Ontwerp AppStudio.nl © 2022 Scribo’nea

Rona Kousoureta

06 42 40 49 60

rona@scribonea.nl

voorwaarden

privacyverklaring