Tekst, coördinatie en samenwerking


Het interviewen van mensen en het schrijven over boeiende onderwerpen zijn mijn lust en mijn leven. Ik geniet ervan me in de ander en de materie te verdiepen. Ik krijg energie van de puzzel die daarop volgt: hoe de informatie te verwerken tot de inspirerende, begrijpelijke en oprechte teksten die nodig zijn om uw boodschap over te brengen.


Daarnaast beleef ik veel plezier aan het samenwerken in een goed team van mensen om gezamenlijk het doel – de juiste boodschap, in de juiste vorm, afgestemd op de doelgroep en op uw wensen als opdrachtgever – te bereiken.


Na mijn hbo-opleiding Commerciële Economie heb ik mijzelf in diverse functies verder ontwikkeld tot allround communicatieadviseur. Interviewen, schrijven en redigeren nam ik steeds vaker voor mijn rekening. Als freelance tekstschrijver ben ik op deze ingeslagen weg doorgegaan en met plezier!


Dankzij mijn achtergrond als communicatieadviseur overzie ik het hele traject. Ik neem daarom graag ook de projectcoördinatie voor mijn rekening. Een praktisch plan van aanpak en een haalbare planning zijn de extra ingrediënten om er als team samen iets moois en goeds van te maken.


Persoonlijk

Naast mijn werk als tekstschrijver en projectcoördinator geniet ik van ons gezin en onze huisdieren. Diepgaande gesprekken met vrienden en zakelijke partners vind ik heel kostbaar en kunnen wat mij betreft niet vaak genoeg plaatsvinden. In de omgang met mensen raken oprechte betrokkenheid, openheid, gedrevenheid, respectvolle samenwerking en gegeven vertrouwen mij zeer. Mijn keuzes maak ik vooral met mijn hart en ik ga voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid bij alles wat ik doe.

Ontwerp AppStudio.nl © 2023 Scribo’nea • Rona Kousoureta • 06 42 40 49 60 • rona@scribonea.nlvoorwaardenprivacyverklaring

Ontwerp AppStudio.nl © 2023 Scribo’nea

Rona Kousoureta

06 42 40 49 60

rona@scribonea.nl

voorwaarden

privacyverklaring